MULF III

Muhos Lifestyle Festival tulee jälleen!

Tulevat tapahtumat

Uusia esityksiä ei ole tällä hetkellä kalenterissa

Lavastettuun kotiin rakennettu monitaiteellinen esitysgalleria järjestetään kolmatta kertaa lauantaina 2.9.2023 klo 18–23.

Festivaalilla on totuttuun tapaan tarjolla kuva-, sana- ja säveltaidetta mitä arkipäiväisemmissä paikoissa. Käsitetaiteellinen kokonaistaideteos on tutkinut aiempina vuosina mm. keskiluokkaista perhe-elämää ja tavallisuutta sekä kodin ja perheen konstruktioita. MULF tuo esille yhteiskunnallisia kysymyksiä yksityiskodin miljöössä joskus absurdillakin tavalla.

Teemana on tänä vuonna kirjailija Deborah Levyltä inspiraationsa saanut ”Women on High Horse”. Sillä viitataan tietynlaiseen koppavuuteen tai ylemmyyteen, mutta se voi myös tarkoittaa, että ”ratsastajalla” on käsitys oman elämän tarkoituksesta ja hän tekee määrätietoisesti töitä sen eteen. Joskus se voi tarkoittaa toimijuutta, kuten Levy kuvailee teoksessaan Omistuskirjoituksia (S&S 2022, suom. Pauliina Vanhatalo). 

Uutuutena tänä vuonna MULF-bussi, joka kuljettaa festivaaliyleisön Oulusta Muhokselle ja takaisin (reitillä Torinranta–Hartikantie–Torinranta). Bussi lähtee klo 17 Oulun Torinrannasta (Kaarlenväylän linja-autojen P-paikka) ja palaa samaan paikkaan festivaalin päätyttyä. Lähtö MULFista klo 23. Matka-aika n. 40 min. Bussin ohjelmasta menomatkalla vastaa performanssitaiteilija Mari Kämäräinen. Suosittelemme MULF-bussin ja pääsylipun ostamista ennakkoon Tiketin kautta. Tarkemmat ohjeet löytyvät Lipunmyynti-osiosta.

Ohjelma

Teokset

klo 18–23

Territories / Christelle Mas / Aula

Paperin työt / Jenni Kinnunen / Vessa

Silkkiperhonen / Minna Mikkonen, Tuomas Kettunen, Eeva Hartemaa, Johanna Pelkonen & Lauri Marjakangas / Useita paikkoja, HUOM. tarvitset omat kuulokkeet

Graffitia teemaan sopivasti / Marko Anttila / Autotalli

Barbitalo / Jenni Kinnunen / Mökötysmökki

Yksityinen/Julkinen / Pauliina Vanhatalo & Essi Kummu / Työhuone

Liederkreis-Oulujärvi / Annemari Moilanen, Laura Heikkilä, Jenni Kinnunen & Sami Mustonen / TV-huone

Esitykset

klo 17.00 Matkanjohtaja / Mari Kämäräinen, performanssitaiteilija / HUOM. MULF-bussi

klo 18.00 Aloitusfanfaari / Anna-Sofia Anttonen, saksofoni / Yläkerran parveke

klo 18.02 Soprano’s forbidden fruits / Elvire Beekhuizen, sopraano (NL), Laura Heikkilä, piano & Szymon Komarnicki, ohjaus (PL) / Takaterassin lava

klo 18.30 Silent Disko / Autotalli & -katos (30 min)

klo 19.00 La Tierra Blanca / Anna Murtola, laulu, Joonas Widenius, kitara & Ricardo Padilla, perkussiot / Takaterassin lava

klo 20.00 Silent Disko / Autotalli & -katos (30 min)

klo 20.30 Yksityinen/Julkinen / Pauliina Vanhatalo, kirjailija-kääntäjä & Essi Kummu, kirjailija / Takaterassin lava

klo 21.00 Hildegard Bingeniläisen Karitas-antifoni / Anna-Sofia Anttonen, saksofoni & yleisön puhelimet / Ulkoflyygeli

klo 21.30 Silent Disko / Autotalli & -katos (75 min)

klo 21.30 Kotibileet / Cultish Kollektiivi / Olohuone

klo 22.45 Lopetusfanfaari / Anna-Sofia Anttonen, saksofoni / Kuisti

klo 23.00 Vapaata reflektiota koetusta / HUOM. MULF-bussissa

Muutokset mahdollisia.

Ohjeita yleisölle

Lipunmyynti

Liput ennakkoon Tiketistä: Pääsylippu 16,50 € (sis. palvelumaksun 1,50 €), alennusryhmät 11,50 € (sis. palvelumaksun 1,50 €), MULF-bussi + pääsylippu 30,00 € (sis. palvelumaksun 2,50 €) + toim.maksut asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan.

Tiketistä ostettava bussilippu sisältää myös tapahtumalipun. Bussilippujen myynti päättyy Tiketissä tapahtumapäivänä klo 16.45, muu lipunmyynti klo 21.00. Maksuvälineinä käyvät myös Tiketin hyväksymät kulttuuripassit ja -setelit. Bussilipun sisältävää lippua ei voi maksaa kulttuuriedulla. Bussikuljetuksen sisältävän lipun ostaneiden yhteystiedot kerätään kuljetukseen liittyvää mahdollista tiedotusta varten.

Liput ovelta: Pääsylippu 15 €, alennusryhmät 10 €. Maksuvälineinä ovella käyvät MobilePay, yleisimmät maksukortit ja käteinen.

Liput bussista: Kuljetus + pääsylippu 35 €, mikäli paikkoja jää. Maksuvälineinä MobilePay tai käteinen. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon.

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Ikä pyydetään tarvittaessa todistamaan ovella.

Tapahtuma-alue

Festivaali järjestetään pääosin ulkona klo 18–23 välisenä aikana. Sisätiloihin siirtyessä pyydämme riisumaan kengät. Varaudu säänmukaisin varustein sekä pyllynalusin. Tiluksilta löytyy pari pressusuojaa.

Tuo oma muumimuki kahvitarjoilua varten. Ei tarjoilua muihin mukeihin.

Omat piknik-eväät sallitaan. Tapahtuma-alueen kioskista on saatavilla lämmintä juomaa sekä makeaa ja suolaista syötävää. Maksuvälineenä kioskissa suosimme MobilePaytä, mutta myös käteinen käy.

Hyödynnä tilaisuutta stalkkaukseen, mutta älä koske teoksiin, ellei erikseen ohjeisteta.

Saapuminen

Tuomaalan taiteilijakoti sijaitsee bussipysäkkien Hartikka E ja Hartikka P läheisyydessä. Oulusta Hartikan pysäkeille pääsee Oulun joukkoliikenteen linjoilla 40 ja 41.

Saapuessasi omalla autolla voit käyttää navigaattoria, Google Mapsia ja muita karttasovelluksia. Jossain on myös opasteita. Parkkipaikkoja on.

Juna + pyörä voi olla myös eksoottinen elämys, Anna-Sofia harkitsee!

Työryhmä

Taiteellinen johtaja — Jenni Kinnunen

Taiteilijat  —   Marko Anttila, Anna-Sofia Anttonen, Elvire Beekhuizen, Cultish Kollektiivi, Eeva Hartemaa, Laura Heikkilä, Tuomas Kettunen, Jenni Kinnunen, Szymon Komarnicki, Essi Kummu, Mari Kämäräinen, Lauri Marjakangas, Christelle Mas, Minna Mikkonen, Annemari Moilanen, Anna Murtola, Sami Mustonen, Ricardo Padilla, Johanna Pelkonen, Pauliina Vanhatalo & Joonas Widenius

Visuaalinen ilme — Lauri Ahtinen

Yhteistyössä — Muhoksen kunta

Valokuvat — Roosa-Maria Kauppila

Menneet tapahtumat

MULF III Muhos Lifestyle Festival 2023

Tapahtuma alkaa

02.09.2023
@ 18:00
Tuomalaan taiteilijakoti, Hartikantie 41, Muhos
Tuomaalan taiteilijakoti

Tapahtuma alkaa

02.09.2023
@ 18:00
Hartikantie 41, Muhos
Näytä lisää