Ine Kang

Pianisti Ine Kang opiskeli Dresdenin musiikkikorkeakoulussa maisterintutkinnot sekä solistisesta pianonsoitosta opettajanaan Pia Kaiser että lied-musiikista Ulrike Siedelin ja Olaf Bärin johdolla. Lisäksi hän suoritti Meisterklassenexamen-jatkotutkinnon liedsoitosta.

Kang on osalllistunut useille mestarikursseille opettajinaan mm. Elly Ameling, Gilead Mishory, Peter Schreier, Hartmut Höll, Daniel Fueter, Konrad Richter, Graham Johnson, Thomas Hampson, Matthias Lademann ja Robert Holl.

Ine Kang on menestynyt myös useissa kilpailuissa sekä solistina että lied-pianistina. Hän voitti ensimmäisen palkinnon Korea Philharmonic Orchestra -kilpailussa ja toisen palkinnon Concorso Internazionale di Musica Euterpe -kilpailussa. Kang palkittiin Dresdenin musiikkikorkeakoulun kamarimusiikkikilpailussa sekä erikoispalkinnolla että Vocallis Lied -palkinnolla. Ine Kang oli pianostipendiaattina Schubert-viikolla Pierre Boulez -salissa ja yhdessä bassobaritoni Jussi Juolan kanssa voitti kolmannen palkinnon kansainvälisessä ”Franz Schubert ja moderni musiikki” -kilpailussa Itävallan Grazissa.

Ine Kang on työskennellyt vuodesta 2016 korrepetiittorina ja vuodesta 2020 pianonsoiton opettajana Dresdenin musiikkikorkeakoulussa.