Pohjoinen oopperakomppania | The Northern Opera Company

Vuonna 2016 perustettu Pohjoinen oopperakomppania | The Northern Opera Company on Pohjois-Suomen ainoa monitaiteellisesti suuntautunut oopperateatteri. Suunnittelemme ja tuotamme oopperateatteriesityksiä ja etsimme uusia näkökulmia ja avauksia, jotka lisäävät keskustelua sekä taiteen lajien että yleisön välillä. Teosten taustalla on usein häiritsevä, kysymyksiä herättävä ajatus, joka toteutuu kokonaistaideteoksen (Gesamtkunstwerk) periaattein käsitetaiteellisista lähtökohdista.

Komppanian esityksiä on tähän mennessä seurannut yli 5000 ihmistä sekä Suomessa että ulkomailla.

Komppanian takana olevan yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää laulumusiikin harrastusta sekä edistää ja tukea musiikkitoiminnan avointa kehitystä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää harjoituksia, ylläpitää omaa seuruettaan, hankkii yhdistyksen käyttöön sopivaa ohjelmistoa, järjestää omia konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia.

Voit halutessasi tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi!

Saaja: Pohjoinen oopperakomppania ry

BIC: OKOYFIHH

IBAN: FI19 5230 0120 0983 80

Summa: 25,00 (jäsenmaksu) / 100,00 (kannatusjäsenmaksu)

Viestikenttä: nimi, osoite, sähköpostiosoite

Die Nördlichen Oper-Gesellschaft, gegründet 2016, agiert interdisziplinär, über die Grenzen die Operngenre zu erneuern. Sie bietet hoch-qualitative, kleine aber trotzdem interessante Vorstellungen an, am meisten in nördlicher Peripherie.